Neomarxistický vandal je stejný jako ten neonacistický

Jestli někdo někomu rozbije hlavu, protože má jinou barvu kůže nebo protože vyvěšuje plakáty oficiálně povolené politické strany, není v tom žádný rozdíl.

Prostě mladí agresivní chuligáni, kterým by patřilo si na rok dva sednout za katr. A jako řadový občan budu dělat vše proto, aby se tento neomarxistický mor u nás nezahnízdil jako u našich západních sousedů, aby člověk nemusel mít strach říct, že je mu sympatický Zeman, Okamura nebo třeba Konvička, protože mu nějaký neomarxistický chuligán dá přes hubu nebo ho rovnou přizabije…

Plivali, řvali, shodili mě skoro ze žebříku, když jsem věšel volební plakáty. Klidně i rozbijí hlavu flaškou, hlásí z Berlína český aktivista Alternativy

pro Německo.

Vyzývám naše DEMOKRATICKÉ levicové strany a spolky, ať už ČSSD, Zelené, Mladé sociální demokraty či Idealisty, aby toto řádění lůzy, která zneužívá levicových myšlenek jako záminky, aby se mohla agresivně "vyřádit", jasně a jednoznačně veřejně odsoudily, jako každý slušný pravičák musí odsoudit nácky, kteří hajlují či fyzicky napadají romy…, jinak to bude znamenat, že nad podobným vandalizmem zavírají oči jako třeba Zelení v Německu. Na případné úhybné manévry, že jde o „fake news“, protože "Parlamentní listy lžou...", předem odpovídám, že o vyvádění neomarxistické lůzy v Hamburku při setkání představitelů zemí G20 psala i "tradiční" média.

Němce šokovala válka v ulicích Hamburku, říká reportér iDNES.cz

 

Autor: Adam Mikulášek | čtvrtek 10.8.2017 10:39 | karma článku: 37,90 | přečteno: 1465x
  • Další články autora
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik