Adam Mikulášek

Komedie jménem Několik vět 2.0

27. 06. 2017 10:26:27
Hlavní aktéři: „bezpečnostní expert“ Kocáb, Kalvoda, Hana Marvanová, Mádl a další „bojovníci za rovnost před zákonem, lidská práva a ráj na zemi“.

Dle mého jen další šaškárna ve stylu proč, proto. Kdyby jim šlo skutečně o lidská práva, tak by v první řadě bránili právo na život proti džihádistům dováženým frontexem a (ne)ziskovkami, kdyby jim šlo o rovnost před zákonem a respekt k právnímu státu, tak by si to museli nejprve vyřídit s tzv. squattery z žižkovské kliniky a s tzv. performery ze skupiny Ztohoven, kteří si ze zákonů a práva dělají dobrý den.

Takže patrně příliš úspěchu se svou další teatrální exhibicí nesklidí. :-) Rovnost před zákonem je pro mě to, když se stejně postihují extremisti zprava i zleva, v současnosti jsou ti zleva min. o tři řády „rovnější“. Dokud tohle zastánci „pravdolásky“, která s pravdou a láskou nemá nic společného :-) , nepřiznají a nezačnou to řešit, budou pro většinu běžných občanů jen směšní a pokrytečtí klauni, ale ani náhodou bojovníky za naše práva a svobody či za demokracii, neb demokracie je, jak známo, vláda lidu, nikoli vláda samozvaných elit, které vykřikují � žádná referenda, protože „lidi jsou hloupí a snadno manipulovatelní“. To je spíš nějaká konstituční oligarchie, tedy vláda úzké skupinky „majitelů té jediné pravdy“, opřená o různé „nepsané ústavní zvyklosti“, proto „konstituční“..., kteréžto „zvyklosti“ mají za jakési „slovo boží“. :-)

Pro mě jako pro zarytého liberálního demokrata platí, že závazné je jen to, co říkají psané zákony a předpisy, a co není zakázáno, má být povoleno. To ovšem konstituční oligarchové striktně odmítají a ohánějí se jakýmisi „nepsanými pravidly“, jejichž kritici jsou v podstatě novodobými „kacíři“, na něž je každé „kladivo na čarodejnice“ dobré, účel světí prostředky.

Bude nová revoluce? „Bezpečnostní expert“ Kocáb, Marvanová, Kalvoda a herec Mádl se chystají do akce

Autor: Adam Mikulášek | karma: 43.53 | přečteno: 3049 ×
Poslední články autora