Nenechme se zlomit, aneb strkáním hlavy dopísku se to vyřeší

Když někdo najede autem do lidí, prostě strčme hlavičky do písku, dál se usmívejme na svět a nenechme se zlomit. Když vám zjistí zhoubný nádor, přece toho chudáčka nedáte vyříznout, jen se nenechte zlomit!

Když má nějaká lokalita problém s častými záplavami, neberte, pro všechno nasvětě, vodě právo na svobodu pohybu a nestavte „hydrofobní“ protipovodňové hráze, prostě normálně pracujte, studujte, bavte se, jako by se nic nestalo, a hlavně, nenechte se zlomit, to přece ta mrška rozvodněná řeka chce, vzít vám váš způsob života a dostat vás nakolena!

Když dostanete teplotu, nebuďte nehumánní, nevražděte chudáčky bacily „xenofobními“ antibiotiky, choďte normálně do práce, do školy…, buďte s bakteriemi solidární, a nenechte se zlomit! Ukažte jim, že vás do té postele nedostanou, že si nenecháte vzít svůj způsob života, naopak, o to více se hýbejte a zajděte třeba do fitka, ať vidí, že vás nezdolají! A marné není ani nějaké to přeplněné kino či koncertní sál, přece musíte jako „správní humanisté“ zajistit pro chudáčky bacily dostatek životního prostoru a „propašovat“ je i do nosů a hrdel těch „zlých xenofobů“, kteří je zarytě odmítají!

Tak strkejme hlavy do písku a buďme solidární jako Buddha v jednom ze svých údajných minulých životů, kdy ho soucit ovládl natolik, že nasytil hladového tygra masem z vlastní nohy! Myslete na to, že život toho největšího masového vraha, dokonce i toho nejmenšího viru, je důležitější než život váš. Ať žijí (ne jen) lidská práva, ale i práva zhoubných nádorů na důstojné zacházení a práva bakterií na „životní minimum“! Jsme přeci všichni součástí jedné planety!

A pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, máte to marný!

 

Autor: Adam Mikulášek | středa 7.6.2017 10:31 | karma článku: 37,08 | přečteno: 922x
  • Další články autora
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik