Kolik stojí vtip o migrantech? 1350 euro.

Německý politicko-korektnický režim nemá příliš v oblibě černý humor. Když jsem na zprávu o tak nehorázném pošlapávání svobody projevu natrefil, okamžitě jsem vzpomněl na vtipy o Husákovi či Jakešovi.

K tučné pokutě stačila malá legrácka sdílená na Facebooku jednou starší paní:

„Otázka: Máte něco proti uprchlíkům? Odpověď: Ano, kulomety a granáty.“ Pokuta pro starší paní z Berlína činí 1350 euro

Mimochodem, ani u nás nebylo daleko od podobného „náhubku“, když chtěl současný ministr spravedlnosti do trestního zákona vpašovat paragraf o „hanobení třídy a životního stylu“, příp. „hanobení sexuálních menšin“. Pak by mohl stačit nějaký nevinný vtípek třeba na gaye či vegetariány, nějaký přičinlivý multikulturní udavač to napráská a máte opletačky jisté.

Ostatně i u nás přibývá různých „trestů“ od Facebooku za politicky nepohodlné příspěvky. Dle mého k tomu masivně přispívají právě multikulturní udavači, kteří si krátí nudu napráskáváním příspěvků nějak kritizujících jejich totalitní ideologii, která upřednostňuje lidská práva zločinců před lidskými právy poctivých a bezúhonných občanů, viz různé ty větičky typu – tajné služby už měly teroristu „na seznamu“, ale nemohly proti němu nic dělat.

Osobně se divím, že se druhá strana nechá takhle fackovat bez adekvátní odpovědi. Vždyť i podněcování nenávisti třeba vůči příznivcům demokraticky zvoleného prezidenta je podněcováním k nenávisti, stejně tak třeba různé urážky slušných a mírumilovných vlastenců, příp. návštěvníků koncertu Alexandrovců…, myslím, že dokud novodobí „progresivní“ udavači nedostanou okusit vlastní medicíny, tak podobných pokut, a možná i podmínečných, či dokonce nepodmíněných trestů za účelem lidi zastrašit a zacpat jim ústa, bude přibývat, protože udavačům naroste hřebínek a časem se z hromadných nahlašování protimigračních a jiných nepohodlných příspěvků na soc. sítích patrně stane něco jako „národní sport“ pro skupinky různých nudících se mladých aktivistů, „ochránců demokracie“ či „bojovníků za slunečné eurozítřky“.

 

Autor: Adam Mikulášek | pondělí 5.6.2017 9:47 | karma článku: 43,65 | přečteno: 3485x
  • Další články autora
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik