Politici a oligarchové z Bilderbergu se scházejí a většina médií poslušně mlčí

Jde o neformální skupinu finančních oligarchů a vlivných světových politiků, opředenou mnohými pravdivými i nepravdivými pověstmi, zejména právě vinou mediálního ticha.

První z médií hlavního proudu, které toto podezřelé ticho prolomilo, byla ústecká sekce Idnesu, když se loni Bilderberg sešel v Drážďanech.

http://usti.idnes.cz/utajovane-setkani-organizace-bilderberg-v-drazdanech-pd0-/usti-zpravy.aspx?c=A160610_133241_usti-zpravy_vac2

Alternativní média samozřejmě o této „partě hochů, kteří spolu mluví“, čas od času informují, ovšem např. pokud důvěřujete jen médiím poplatným „evropskému úhlu pohledu“, jako je Česká televize, Český rozhlas, Respekt, Aktuálně, a spol., tak možná ani nevíte, že skupinky typu Bilderberg či Trilaterální komise existují, někteří o nich možná četli na nějakém tzv. „konspiračním webu“, takže si mohou myslet, že si existenci podobných mocenských kroužků vymysleli třeba kremelští propagandisté.

A letos se situace opakuje, Bilderberg se opět po roce schází, za posun dobrým směrem považuji skutečnost, že se tato informace tentokrát již dostala i do celostátních zpráv na Idnesu, za což z celého srdce děkuji všem těm, kteří umožnili prolomit ledy záměrného mlčení mediálních pseudoelit, jež si patrně přejí existenci těchto skupin s velkým korupčním potenciálem před prostými „ovčánky“ utajit, čímž paradoxně přiživují vytváření různých dohadů a teorií, co v tom Bilderbergu na nás zase chystají za levoty.

Mocní se scházejí v USA. Bilderberg projedná třináct světových témat

Je tragikomické, že zrovna ve stejnou dobu, kdy „Babišovo médium“ Idnes našlo konečně odvahu naplno informovat o obskurním Bilderbergu, jednají poslanci Evropského parlamentu o svobodě médií v České republice, právě kvůli Babišovi, přičemž na úmyslné a záměrné zatajování důležitých informací třeba našimi veřejnoprávními médii, příp. médii vlastněné panem Bakalou, se tam jistě nedostane buď vůbec, nebo jen velmi velmi okrajově, což považuji za velmi smutné.

A proč píši o korupčním potenciálu? Když se bohatí podnikatelé a mocní politici sejdou za zavřenými dveřmi, bez přístupu novinářů, většinou je to silně podezřelé, neb dá rozum, že spolu asi nebudou probírat počasí. A není podstatné, zda je to na úrovni České republiky, Evropské unie, „západních zemí“ či na úrovni celosvětové, zkrátka, polotajné či tajné schůzky politiků a finančních oligarchů nikdy nevěstí nic dobrého, i když jen těžko spekulovat, jaká témata budou „na pořadu dne“ a co z jejich schůzky vyplyne pro obyčejné lidi.

Takže, tak zvaná „seriózní“ média, vyzývám vás, buďte opravdu seriózní a informujte veřejnost i o takových událostech, jako je letošní schůzka „party mocných“ v USA. A ještě důrazněji to platí pro média levicově orientovaná, která se pasují do role „bojovníků proti finančním oligarchům“, aby nám nalila čistého vína, nekolaborovala s vládnoucími a poctivě své čtenáře informovala o jakémkoli možném propojení byznysu a politiky, Bilderberg nevyjímaje, v opačném případě v podstatě zrazují své levicové poslání a lžou čtenářům do očí!!!

 

Autor: Adam Mikulášek | čtvrtek 1.6.2017 11:12 | karma článku: 36,18 | přečteno: 1349x
  • Další články autora
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik