Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kauza antibabiš versus kauza komunistického ministra Rudolfa Baráka

Zemanovi bylo vyčítáno jeho tvrzení, že Čína by nás mohla inspirovat, jak stabilizovat společnost. Ovšem není to Zeman, ale jeho odpůrci, kteří se čím dál víc touto zemí inspirují v metodách, jak „stabilizovat demokracii“.

Tentokrát se nebudu zabývat všemožnou cenzurou internetu, ale tzv. bojem proti zlodějinám v politice. Vzpomněl jsem si, kterak před pár lety v Číně popravili pár vysoce postavených manažerů za korupci, protože se někomu znelíbili. Ostatně, nebylo to jen v Číně, známý je i tuzemský případ někdejšího socialistického ministra vnitra Rudolfa Baráka (i když ten obdržel poněkud mírnější trest…) ze 60tých let, který se nějak nepohodl s tehdejším prvním mužem socialistického Československa, Antonínem Novotným, a byl potrestán tím, že s ním udělali monster-proces ohledně jeho zkorumpovanosti, dokonce prý veřejně vystavovali luxusní věci, které si po dobu svého „ministrování“ pořídil. Jako by ostatní byli „svatí“ a jen Barák byl „arcizloděj“.

A podobně na mě působí kampaň antibabiš. V politice frčí korupce a jánabráchizmus plnou rychlostí, viz tzv. solární baroni, ROP Severozápad, předražené dálnice, zneužívání poslaneckých náhrad na všechno možné, stejně jako ono omílané Čapí hnízdo či nezdaněné dluhopisy. A manipulace v naší „milované“ České televizi, kterou si musíme povinně platit, je snad ještě daleko horší, než v novinách vlastněných panem Babišem (v současnosti předané svěřenskému fondu), které si nemusíme kupovat a nemusíme jim platit žádné koncesionářské poplatky.

Ovšem „Andrejko“ přerostl tradičním politikům a zájmovým skupinám na ně navázaným natolik přes hlavu, že se rozhodli ho zlikvidovat podobně, jako to provedl soudruh Antonín Novotný svému ministrovi Rudolfu Barákovi – všichni jsme čistí jak to lilium, poctivě budujeme lepší zítřky, jen pár zkorumpovaných a nenažraných jedinců typu Rudolfa Baráka nám to kazí a ohrožuje naši cestu k zářnému komunizmu. Resp. Budujeme tu zářnou demokracii, otevřenou a tolerantní společnost, kde se nelže, nekrade a nepodvádí, Německo – náš vzor…, jen ten „zlý Andrej“ šmelí na dotacích, manipuluje svá média a kupuje korunové dluhopisy, aby obcházel placení daní…, ovšem jak vznikly ty nezákonné nahrávky tak vysokého představitele státu, to už se jaksi neřeší, protože účelem zjevně není spravedlnost, která měří všem stejně, účelem je „sejmout“ Babiše, protože je až příliš silný a mocensky významně ohrožuje všechny ostatní, takže musí být zničen jako pověstné Kartágo.

Všechny ostatní skandály, zlodějiny, zmanipulovaná výběrová řízení, jánabráchizmy, solární byznys, čachry s eurodotacemi v regionálních operačních programech a nevím, co ještě…, takže tohle všechno bylo najednou jakoby zapomenuto, protože přece „krade jen Babiš“ a všichni, kteří se proti němu postaví, se očistí a budou jim dány „všeobecné odpustky“, protože nás přece zachraňují před „autokraty“, jsou to mesiáši, kteří „nezištně“ a „upřímně“ bojují za záchranu naší demokracie, svobody a hlavně…, našeho česko-bruselského přátelství na věčné časy!!!

Před chvílí jsem četl na Facebooku znechucené postoje lidí, kteří by nikdy před tím Babiše nevolili, že když vidí tu špinavou hru, a rozhodně jich není málo…, že ho na protest půjdou volit, protože těmito bezskrupulózními křivárnami se jim „tradiční“ politici natolik zhnusili, že Babiš se stal menším zlem i pro ty, kteří ho ještě před měsícem opravdu „dvakrát nemuseli“.

A já se ptám: tradiční politici, demonstranti na akcích „Proč, Proto“ a podobní, tohle jste opravdu chtěli? Opravdu jste chtěli někomu, koho tak těžce nenávidíte, dělat úžasnou bezplatnou předvolební kampaň?

 

Autor: Adam Mikulášek | sobota 20.5.2017 11:23 | karma článku: 29,61 | přečteno: 670x
  • Další články autora

Adam Mikulášek

Možná není co slavit, ale je co bránit

Tak tu opět máme 17. Listopad. Poslední dobou se rozmáhá postoj, že vlastně není co slavit a že za komunistů bylo líp. Druhá strana zase křičí něco o populistech ohrožujících svobodu a demokracii.

17.11.2017 v 20:06 | Karma: 11,87 | Přečteno: 132x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

Rozdíl mezi škodlivou pozitivní diskriminací a férovým vyrovnáváním šancí

Příklad nespravedlivé pozitivní diskriminace: rasové kvóty, jež fungují tak, že „nebílý“ student se může dostat na školu na úkor „bílého“ studenta, který udělal přijímačky lépe.

15.11.2017 v 13:48 | Karma: 11,50 | Přečteno: 100x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

„Páááňčitelko, Pepíček je xenofób! Pouštěl o přestávce Mešitu!!!“

„Maruško, jsi velmi svědomitá dívenka. Dostaneš ředitelskou pochvalu za statečnost a pětikilčo jako zvláštní odměnu. Něco hezkého si kup a přijď zas na kus řeči!“

15.11.2017 v 9:25 | Karma: 12,29 | Přečteno: 151x | Diskuse| Občanské aktivity

Adam Mikulášek

VZP nechala umřít člověka na rakovinu, odmítla uhradit nákladný lék!

Bránil se soudní cestou, ale než mohla naše loudavá justice vynést verdikt, pacienta bohužel dostihla smrt na agresivní typ nádoru zvaný sarkom.

14.11.2017 v 16:53 | Karma: 34,21 | Přečteno: 1742x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

Neomarxisté potřebují rasisty, aby mohli ospravedlnit udávání spolužáků a podobné praktiky

Děcka blbnuli ve škole, zdravili se římským pozdravem, podobným tomu nacistickému..., zkrátka asi jako když parta opilců z blbosti zazpívá cestou z hospody internacionálu..., spolužačka je udala a dostala za to 2000 euro!

14.11.2017 v 10:33 | Karma: 38,33 | Přečteno: 1541x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Rusové ostřelovali Charkov, střely zasáhly obytné domy a zranily dva lidi

24. dubna 2024  8:33

Sledujeme online Rusko útočilo střelami S-300 na východoukrajinský Charkov. Poničené jsou čtyři obytné budovy a...

Policie zadržela mladíka, který v tachovské škole vyhrožoval nožem

23. dubna 2024  15:03,  aktualizováno  24.4 7:53

Policisté zadrželi ve škole v Tachově mladíka, který nožem vyhrožoval zabitím. Při incidentu se...

V březnu by ze Sněmovny vypadla TOP 09. Vyhrává ANO, posilují malé strany

24. dubna 2024  6:22,  aktualizováno  6:32

Podle nejnovějšího volebního modelu Median by se v březnu do Sněmovny dostalo pět stran a hnutí. V...

Balík pomoci pro Ukrajinu či Izrael schválil Senát USA. Zbývá už jen Bidenův podpis

24. dubna 2024  6:24

Americký Senát schválil balík s pomocí pro Ukrajinu, Izrael či Tchaj-wan v hodnotě 95 miliard...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik