Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vítací politika udělala z půlky Čechů „xenofoby“!

Zatímco před čtyřmi lety vidělo imigraci jako problém pouhopouhých třináct procent Čechů, letos už je to tři a šedesát procent, tj. za čtyři roky polovina národa!

Narazil jsem na tuhle informaci na svém oblíbeném „dezinformačním“ serveru Parlamentní listy. Inu, jal jsem se hledat alternativní zdroj, neboť jsem se poučil, že u takovýchto šokujících zpráv bych to od „lovců hoaxů“ po způsobu soudruha Čulíka z jednoho nejmenovaného neomarxistického plátku jménem Britské listy…, zchytal ze všech stran. A má snaha nebyla marná. Původně jsem uvažoval nad tím, že si tenhle „trumf“ nechám na později, až se mi na Facebooku pod příspěvkem s tímto článkem nakupí aspoň 10 hejtů, co že to šířím za „kremelskou propagandu“ z dílny Ivana Ivanoviče Valentova…, ale časy se mění a i „druhá strana barikády“ se od časů nepodání ruky marocko-holandskému fotbalisty reportérce jistě poučila, takže jsem si nechal na podobné žertíky zajít chuť.

Ale teď konec srandy, když se to objevilo i na webu veřejnoprávního Českého rozhlasu, tak to asi přece jen nebude dílo Putinových, Trumpových ani třeba Kimových agentů, ale aspoň půlka pravdy v tom bude. A ona i ta půlka pravdy z té půlky národa, tedy jedna čtvrť… není až zas tak málo. Takže si dopřejme nějakou tu citaci:

„K migrantům mají Češi nejnegativnější postoje z EU, ukázal průzkum Eurobarometr.“

Na tom by ještě nebylo nic tak podivného, když si uvědomíme, že na rozdíl od obyvatelstva západní části Unie jsme nebyli politicko-korektnickou multikulturní propagandou masírováni od let šedesátých, kdy se rozběhl tzv. dlouhý neomarxistický pochod institucemi…, ale až o nějakých těch 30 let později, a nad to, oproti Maďarům, Polákům, Slovákům a příslušníkům dalších národů „divokého východu“ máme „štěstí“ na různé instituce typu Hatefree culture, což v doslovném překladu znamená „prostý nenávisti“, v praxi však spíše platí „hate for free“, tedy „nenávist zdarma“…, a aby toho ještě nebylo málo, nepostrádáme ani politiky, kteří volají po přijímání migrantů několikanásobně nad rámec Bruselem nám vnucovaných přerozdělovacích kvót…, ovšem tak masivní nárůst obav z imigrace za pouhopouhé čtyři roky…, tomu by se fakt dalo jen těžko věřit, kdyby si ten průzkum nenechala udělat samotná EU!

„Přistěhovalectví vidí jako jeden z hlavních problémů současné unie 63 procent Čechů, když v roce 2013 to bylo 13 procent. Terorismus takto hodnotí 47 procent proti osmi procentům před čtyřmi lety. Obě aktuální čísla převyšují průměr EU se 45 procenty u přistěhovalectví a 31 procenty u terorismu.“

Další výsledky průzkumu už nemá příliš smysl komentovat. Již asi tak od září 2015 jsem prognózoval, i když v proslulém socialistickém Prognosťáku jsem pro svůj nízký věk neměl šanci se uplatnit…, že multikulturní blbnutí a pozvání takové spousty přistěhovalců, zvlášť ze silně odlišného kulturního prostředí, přinese Evropské unii v optimistickém případě pokojný rozpad podle československého vzoru, ale mnohem spíše konec podobný tomu jugoslávskému či rakousko-uherskému…, teda pokud zjm. „multikulturní“ země EU nedostanou rozum.

Mezi tím si Britové odhlasovali odchod z EU, ve Spojených státech, které také nebyly multikulturně-sluníčkového šílenství ušetřeny, se stal prezidentem „rasista“, „sexista“, „islamofob“ a „ruský agent“ Donald Trump, v Holandsku Wilders skončil „až na druhém místě“ patrně jen proto, že premiér Mark Rutte v sobě objevil pud sebezáchovy a postavil se vyděračským praktikám nové Osmanské říše, která se ze spojence západu proměnila v jeho nepřítele…, a ve Francii to „pravicový socialista“ Holande, který využil jistého článku ústavy k osekání práv zaměstnanců bez schválení parlamentem, dopracoval až k tomu, že Marine Le Penová už bouchá nadveře Elysejského paláce.

A všemu korunu nasazují tradičně autoritám poslušní Němci, kteří chtějí nahradit Merkelovou, která celý ten binec způsobila, ale přece jen aspoň připouští, že se „všechno tak úplně nezvládlo“, „vítacím“ eurofanatikem Martinem Schulzem, který dvakrát co by student katolického gymnázia propadl u maturity, a tak utápěl své mindráky v alkoholu, než přišel na to, že politika je rozhodně zdravější a výnosnější medicínou na komplexy z nedovzdělanosti než láhev schnappsu pod polštářem.

Ale protože stará moudrost praví – konec dobrý, všechno dobré –, tak se pokusím tento svůj eurožalozpěv uzavřít přece jen trošku optimisticky. Takže, ať už to v rozbouřených evropských vodách dopadne jakkoli, může nás těšit vědomí, že jsme, pokud jde o zdravý selský rozum, v žebříčku Evropské unie na krásném prvním místě!

 

Autor: Adam Mikulášek | úterý 21.3.2017 8:29 | karma článku: 36,11 | přečteno: 990x
  • Další články autora

Adam Mikulášek

Možná není co slavit, ale je co bránit

Tak tu opět máme 17. Listopad. Poslední dobou se rozmáhá postoj, že vlastně není co slavit a že za komunistů bylo líp. Druhá strana zase křičí něco o populistech ohrožujících svobodu a demokracii.

17.11.2017 v 20:06 | Karma: 11,87 | Přečteno: 132x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

Rozdíl mezi škodlivou pozitivní diskriminací a férovým vyrovnáváním šancí

Příklad nespravedlivé pozitivní diskriminace: rasové kvóty, jež fungují tak, že „nebílý“ student se může dostat na školu na úkor „bílého“ studenta, který udělal přijímačky lépe.

15.11.2017 v 13:48 | Karma: 11,50 | Přečteno: 100x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

„Páááňčitelko, Pepíček je xenofób! Pouštěl o přestávce Mešitu!!!“

„Maruško, jsi velmi svědomitá dívenka. Dostaneš ředitelskou pochvalu za statečnost a pětikilčo jako zvláštní odměnu. Něco hezkého si kup a přijď zas na kus řeči!“

15.11.2017 v 9:25 | Karma: 12,29 | Přečteno: 151x | Diskuse| Občanské aktivity

Adam Mikulášek

VZP nechala umřít člověka na rakovinu, odmítla uhradit nákladný lék!

Bránil se soudní cestou, ale než mohla naše loudavá justice vynést verdikt, pacienta bohužel dostihla smrt na agresivní typ nádoru zvaný sarkom.

14.11.2017 v 16:53 | Karma: 34,21 | Přečteno: 1742x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

Neomarxisté potřebují rasisty, aby mohli ospravedlnit udávání spolužáků a podobné praktiky

Děcka blbnuli ve škole, zdravili se římským pozdravem, podobným tomu nacistickému..., zkrátka asi jako když parta opilců z blbosti zazpívá cestou z hospody internacionálu..., spolužačka je udala a dostala za to 2000 euro!

14.11.2017 v 10:33 | Karma: 38,33 | Přečteno: 1541x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Za napadení na koupališti v Dubí dostali tři muži až čtyřleté vězení

23. dubna 2024  10:45,  aktualizováno  11:41

Okresní soud v Teplicích poslal do vězení tři ze šesti obžalovaných v případu napadení mladíka na...

V Letech otevřeli památník holokaustu Romů a Sintů. Za války tam stál koncentrák

23. dubna 2024  9:59,  aktualizováno  11:30

Muzeum romské kultury otevřelo dnes Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách v Letech na Písecku....

Kolegu lídra kandidátky AfD zadrželi, dával Číně informace z europarlamentu

23. dubna 2024  8:38,  aktualizováno  11:30

Německá policie zadržela v noci v Drážďanech spolupracovníka Maximiliana Kraha, lídra kandidátky...

Wagnerovec po návratu z fronty zavraždil ženu, tělo rozřezal do dvou kufrů

23. dubna 2024  11:26

Rusko se v souvislosti s návratem vojáků z ukrajinského bojiště potýká s narůstající kriminalitou....

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik