Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Společné toalety? Berlín je snad na jiné planetě!

Člen berlínského regionálního parlamentu za Zelené navrhuje společné toalety pro ženy a muže ve veřejných budovách. A fakt to není opožděný silvestrovský žertík.

Konkrétně jde o Dirka Behrendta, ročník 1971, jenž má v gesci oblast justice.

Zelení v Berlíně chtějí zavést společné toalety

Kdybych si chtěl krátkozrace na podobných neomarxistech „přihřívat polívčičku“, mohl bych se rozplývat, jak by to bylo „super“, aspoň by se mi jako slepci ulehčila situace, když jdu někam s kámoškou a potřebuju doprovodit na WC, a tak podobně. Stejně tak se mnozí odlišně sexuálně orientovaní občané spoléhají na neomarxisty, že jim prosadí více práv a „důstojnější“ život. To je ovšem velký omyl. A nic na tom nemění ani to, že se počítám k bisexuálům a občasným nudistům.

Naše společnost je založena na určitých pravidlech, jiné společnosti a komunity zase na jiných pravidlech, a tato pravidla, jak známo, drží danou společnost pohromadě. Jakmile se řád začne rozkládat, společnost je ohrožena morálním úpadkem, který vede k nárůstu požitkářství na straně jedné, zbabělosti, pohodlnosti a sobeckosti na straně druhé. Připomíná mi to onen příběh, jak barbaři stáli před branami Říma, kde zatím senátoři řešili, jakou sochu postaví na náměstí (tuším Forum romanum). Dnes je to podobné – Německo řeší migrační krizi, Evropa se potýká s několika různými krizemi zároveň, a dekadentní berlínští neomarxisté vyplozují takovýto výmysl, jak zasadit další ránu již tak silně rozloženému společenskému řádu, viz např. rozvodové statistiky a počty neúplných rodin.

Svým způsobem to může vypadat jako nevinný a spíše úsměvný úlet jednoho berlínského politika, jenže tomu tak není, jde o celkový tlak neomarxistů, ať z té či oné strany a z té či oné země EU, který totálně rozhlodává společenské pořádky a dělá z nás vykořeněné živočichy, starající se jen o ukojení svých fyzických tužeb, přičemž „nějaké“ duševno, svědomí, zásady apod. jsou jen „zpátečnickými sociálními konstrukty“.

Tuhle liberálně-extremistickou neomarxistickou ideologii považuji snad za ještě větší hrozbu pro naši civilizaci, než je masová imigrace, už proto, že neomarxizmus je tak či onak jednou z podstatných původců toho, co se označuje jako „vítací kultura“. Že některé tyto prvky neomarxizmu přejaly i nominálně pravicové strany, které ještě ke všemu mají ve svém názvu křesťanství (např. strana Angely Merkelové – CDU), to jen ukazuje, že něco není normální…, že je třeba zastavit se, zamyslet a uvážit, jestli by nebylo od věci „otočit kormidlem“ a nehnát se slepě stále kupředu, kupředu, rovnou za nosem, za hlasem krysařovy flétny, ženoucí nás do propasti.

A hlavně je nutné, aby lidé přestali uvažovat jen z hlediska osobních zájmů typu (společné toalety by mi jako slepci ulehčily doprovod…), ale také z hlediska zájmů kolektivních, zejména pak z hlediska zájmů kulturně-civilizační sebezáchovy, jinak nám hrozí skutečná kulturní degenerace, úpadek, a nakonec „převálcování“ jinou civilizací, která si ještě své sebezáchovné zábrany udržela a nepodlehla rozkladnému vlivu morálního relativizmu. Pokud se tento morální relativizmus udrží v rozumných mezích (vždycky byli, jsou a budou lidé výstřední, žijící zkrátka jinak…), žádný problém v tom není a není důvod je za to jakkoli postihovat. Pokud se ovšem tento morální relativizmus dostane do státní ideologie, jako se to stalo v Německu, Švédsku a podobných zemích, začíná být skutečně zle a z plamínku svíčky se stává nezvladatelný požár.

A právě tento silný pocit ohrožení udělal ze mě, bývalého volnomyšlenkáře a „těžkého“ morálního relativisty, zastánce tradičních hodnot. Pochopil jsem, že prosazování extrémního společenského liberalizmu v neomarxistickém stylu znamená podřezávat si pod sebou větev.

 

Autor: Adam Mikulášek | pátek 6.1.2017 0:27 | karma článku: 39,60 | přečteno: 2143x
  • Další články autora

Adam Mikulášek

Možná není co slavit, ale je co bránit

Tak tu opět máme 17. Listopad. Poslední dobou se rozmáhá postoj, že vlastně není co slavit a že za komunistů bylo líp. Druhá strana zase křičí něco o populistech ohrožujících svobodu a demokracii.

17.11.2017 v 20:06 | Karma: 11,87 | Přečteno: 132x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

Rozdíl mezi škodlivou pozitivní diskriminací a férovým vyrovnáváním šancí

Příklad nespravedlivé pozitivní diskriminace: rasové kvóty, jež fungují tak, že „nebílý“ student se může dostat na školu na úkor „bílého“ studenta, který udělal přijímačky lépe.

15.11.2017 v 13:48 | Karma: 11,50 | Přečteno: 100x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

„Páááňčitelko, Pepíček je xenofób! Pouštěl o přestávce Mešitu!!!“

„Maruško, jsi velmi svědomitá dívenka. Dostaneš ředitelskou pochvalu za statečnost a pětikilčo jako zvláštní odměnu. Něco hezkého si kup a přijď zas na kus řeči!“

15.11.2017 v 9:25 | Karma: 12,29 | Přečteno: 151x | Diskuse| Občanské aktivity

Adam Mikulášek

VZP nechala umřít člověka na rakovinu, odmítla uhradit nákladný lék!

Bránil se soudní cestou, ale než mohla naše loudavá justice vynést verdikt, pacienta bohužel dostihla smrt na agresivní typ nádoru zvaný sarkom.

14.11.2017 v 16:53 | Karma: 34,21 | Přečteno: 1742x | Diskuse| Politika

Adam Mikulášek

Neomarxisté potřebují rasisty, aby mohli ospravedlnit udávání spolužáků a podobné praktiky

Děcka blbnuli ve škole, zdravili se římským pozdravem, podobným tomu nacistickému..., zkrátka asi jako když parta opilců z blbosti zazpívá cestou z hospody internacionálu..., spolužačka je udala a dostala za to 2000 euro!

14.11.2017 v 10:33 | Karma: 38,33 | Přečteno: 1541x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik