"Černý Lidl" nechceme, aneb dračí setba multikulturalizmu

Ano, je to právě arogance multikulturalistů, vnucujících svou extremistickou ideologii nesouhlasící většině Čechů, kterážto ideologie podněcuje nenávist a rasizmus, viz pozdvižení kvůli černochovi na reklamním letáku.

Jde o aféru s reklamním letákem obchodního řetězce Lidl.

Lidl je černý? Češi se pořádně naštvali kvůli reklamnímu letáku. Sype se to už od rána, pouštíme to bez cenzury

Osobně mám s černochy spíš pozitivní zkušenosti a je mi upřímně líto, že se z toho vytvořila takováto „aféra“. Ale věřím, že ještě tak před dvěma či třemi lety by se něco podobného nestalo. Jistě by se našlo pár lidí, kteří by si „kopli“, ale jak vnímám reálné naladění společnosti, a to nemluvím o proimigračních aktivistech, ale o běžných lidech, známých, přátelích…, tak si nevybavuji nikoho, kdo by měl problém s černochy, už proto, že jich tu ani mnoho není. Takže ani většina těch, kteří neoplývají přílišnou „láskou“ např. k romské komunitě, nemají problém s černochy. Ostatně je to logické – nikdy jsem nenarazil na černocha, který by „dělal problémy“, v drtivé většině to byli slušní lidé, kteří měli práci, a ze zahraničí, konkrétně z londýna, mám hezkou vzpomínku, kdy mě jeden tamější obyvatel černé pleti pozval na panáka Whiskey.

Jenže co se stalo za poslední dva roky? Jistí lidé začali útočit na českou veřejnost pro její údajný „rasizmus“ a „xenofobii“, začaly se vymýšlet pseudopohátky o Sněhurce, která měla „vadu“, že její pleť bila „bílá jako mléko“…, začíná se tu prosazovat tzv. pozitivní diskriminace a multikulti „inkvizice“ ve stylu, kdy je pranýřována česká počítačová hra, že v ní není ani jedna „nebílá“ postava…, a to vše „jak na potvoru“ zrovna v době ožehavé imigrační krize…, což logicky vyvolává v lidech, včetně mě samotného, skutečný pocit existenčního ohrožení našich tradic, zvyků a kultury…, takže se není co divit, když najednou „boduje“ Ortel na Slavíkovi a „nevinný“ leták s osobou tmavé pleti dokáže strhnout lavinu negativních reakcí. Kdyby tu „předělanou Sněhurku“ odvysílali před deseti lety, asi by to skoro nikoho moc nezajímalo, někdo by se nad tím pousmál…, ale „vyhrabat“ ji zrovna v situaci, kdy se většina národa cítí ohrožena islamizací…, to považuji za nehoráznost, která jen podněcuje rasovou nenávist tím, v jaké době a situaci se vysílala.

Ostatně podobnou hysterii jako onen leták Lidlu, ale z opačné strany, jsme zažili třeba v souvislosti s reklamou pivovaru Bernard na černou dvanáctku. Obávám se, že teď sklízíme „dračí setbu“ těchto neomarxistických provokací a štvanic, bohužel.

„Jako by nestačilo, že na Nově mají Korantenga, ještě budeme cpát černochy na plakáty a letáky,“

Osobně jsem nikdy nezažil, že by pan Koranteng, nebo třeba Martin Tankwey, někdy někomu vadili. Ale co lze čekat za situace, kdy tu pseudointelektuálové a „sluníčkáři“ šíří oikofobii (opak xenofobie, tedy strach nikoli z cizího, ale vlastního…), dělají paušálně z bílé rasy kolektivního viníka utrpení celého světa, nerozlišujíce skutečné koloniální velmoci od zemí typu Česko, Slovensko, Polsko či Maďarsko…, otevřeně pohrdají vlasteneckým cítěním a neustále provokují…, tak co jiného lze čekat za důsledky než nárůst nevraživosti vůči všemu „cizímu“? Jejich posedlost antirasizmem a antifašizmem tak v podstatě „vyrábí“ pravý opak – nárůst skutečných rasistických tendencí, které nemají nic společného s oprávněným odmítáním středověkých zvyků jistých skupin přistěhovalců…, ale obrací se proti „nebílým“ spoluobčanům obecně. Připomíná mi to jistý bod staročínského učení o protikladných silách jin a jang, kde se tvrdí, že extrémní jin přechází v jang a naopak. Jsem přesvědčen, že minimálně u společenských jevů to přesně takto funguje, někdy se tomu říká „ode zdi ke zdi“.

Opravdu, je mi na zvracení z toho, co za tak krátkou dobu dokázalo agresivní prosazování multikulturalizmu, Kalergyho myšlenky o zhora vytvořené univerzální smíšené rase (extremistický protiklad vytváření „čisté rasy“ a la nacizmus…), a podobných sociálně-inženýrských ideologií natropit za zlo! A je mi upřímně líto slušných lidí, kteří tu třeba dlouhá léta poklidně žili, ale teď se proti nim vytvářejí antipatie mnoha lidí jen proto, že mají odlišnou národnost, vizáž či barvu pleti. Ale trvám na tom, že prvotní příčinou tohoto jevu jsou namyšlené multikulturní „elity“, které prosazováním jednoho extremizmu provokují a posilují extremizmus opačný!

Podobné je to s imigrací – zdravá migrace v rozumném a přijatelném počtu by žádné výrazné problémy nenadělala, ale to, co předvedla německá kancléřka a „Brusel“ za poslední dva roky, to nemohlo dospět k ničemu jinému, než k oprávněným obavám mnoha lidí, že jednou se z nich stanou cizinci ve vlastní zemi. Toto, nikoli nějací „náckové“, ale „sluníčkáři“ a nezodpovědní západní politici, jsou podle mého nejpevnějšího přesvědčení těmi skutečnými podněcovateli mezikulturní a mezirasové nenávisti!

 

Autor: Adam Mikulášek | středa 4.1.2017 14:47 | karma článku: 43,36 | přečteno: 2549x